Termene și Condiţii


Proprietarul acestui site este SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL, cu sediul in Calea Floreasca 69, Sector 1, București.

 1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare.
  Prin termenul “utilizator” al acestui site se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa acest site.
  Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni si condiții de utilizare nu accesați și nu utilizați acest site.
 2. Disponibilitatea serviciilor.
  Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obținerea de informații online.

SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general, si nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie exacte.
SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL își rezerva dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau in totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabila.
SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL nu este răspunzător fata de utilizator, orice terța persoana fizica sau juridica sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL poate schimba in orice moment conținutul si condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile in momentul in care au fost făcute publice prin înscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 1. Lipsa garanțiilor.
  INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.
 2. Neangajarea Răspunderii.
  SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL nu poate fi făcut răspunzătoare in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informațiilor prezentate in acest site web.
 3. Limitări de ordin tehnic ale serviciilor.
  SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL nu își asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de către utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
 4. Încheierea acordului si revizuiri ulterioare
  SC ATTRACTION INTERNATIONAL SRL își rezerva dreptul de a schimba termenii, condițiile și politicile in orice moment fără a anunța in prealabil, prin urmare sunteți rugat sa revedeți in mod regulat aceasta secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.