Tratamente pentru vergeturi

Ce este Tratamentul pentru vergeturi

Vergeturile apar când se pune tensiune pe piele și capacitatea elastică este depășită. Acest lucru se întâmplă când este vorba de o creștere bruscă in greutate (in sarcina, de exemplu), iar pielea este tracționată rapid și fibrele de colagen din derm se rup.

Tratamentul vergeturilor vizează reorganizarea fibrelor de colagen, iar cel mai eficient este tratamentul cu dermapen sau cu radiofrecvență bipolară fracționată. In acest tip de tratament impactul pe epiderma este minim – formează o arsură superficială care se vindeca in 4-5 zile – in schimb, efectul este maxim pe derm. Radiofrecvența bipolară fracționată are puterea de a stimula producerea de noi fibre de colagen, dispuse in rețea strânsă, si celule fibroblastice.

c
c

Cum functioneaza?

Dupa tratament, vergetura devine mai subtire, mai putin reliefată si de culoarea pielii normale. Pentru a potenta efectele tratamentului cu radiofrecvență se pot intercala sedințe de tratament prin mezoterapie. Mezo presupuneterapia injectarea de Acid Hialuronic, antioxidanti, vitamine si substante care actioneaza pe vergeturile vechi si noi.

Intrebari frecvente

Cat durează o ședință ?

O ședință durează 30 minute

Procedura este dureroasă ?

Procedura este nedureroasă și non-invaziva

Cate ședințe se recomandă ?

Vă invităm la o diagnoză gratuită pentru a stabili în funcție de nevoiile dvs nr de ședințe recomandate

Nu amânați frumusețea pentru mai târziu

Descoperă cum poți îmbunătăți aspectul tău într-un mod sigur și eficient

PROGRAM:

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 9:00 - 18:00 Duminică: închis

TELEFON:

0762425296

PROGRAMEAZA-TE