Magnetiq electrostimulare

Ce este Magnetiq electrostimulare?

Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI- EMT) – tehnologie de stimulare electromagnetica de intensitate mare ce induce contractii musculare puternice ce nu pot fi realizate prin contractii voluntare. Aceasta echipament de stimulare electromagnetica musculara foloseste campuri electromagnetice concentrate cu un nivel de intensitate constant ce patrund in corp, interactionand cu neuronii motori pentru a provoca contractii musculare intense. NOUA tehnologie non-invaziva, trateaza grasimea subcutanata de la nivelul bratelor, abdomenului, feselor si piciorelor.

MagnetIQ este primul tratament nechirurgical care poate îmbunatati si aspectul feselor, liftand si tonifind fesele prin contractii supramaximale.

c
c

Cum functioneaza

MagnetIQ se mândreste cu capacitatea sa de a topi grasimea, dar si de a construi muschii. Foloseste tehnologia electromagnetica focalizata de mare intensitate (HI-EMT), ce produce contractii supramaximale, în care muschii se pot contracta de 20.000 de ori în doar 30 de minute.

Contractiile supramaximale sunt diferite de contractiile voluntare, în care este cea mai mare forta pe care muschiul o poate suporta în circumstante normale si dureaza de obicei doar un moment.

În timpul exercitiilor fizice, muschiul apeleaza la adenozin trifosfat (ATP), aceasta este o sursa de energie, care alaturi de glicogen sunt obtinute din creatinfosfat.

Orice valoare mai mare decât MVC (maximal voluntary contractions) este considerata supramaximala si atunci când depozitele de energie sunt epuizate prin contractii supramaximale, se initiaza lipoliza sau descompunerea grasimilor.

Cum se simte procedura?

MagnetiQ, echipament de stimulare electromagnetica musculara, are o procedura nedureroasa, placuta, fara perioada de recuperare sau dureri musculare. Fara efecte secundare.

Procedura se simte ca un antrenament intens la sala, nu provoaca incalzire, energia interactionand selectiv cu neuronii motori ai muschilor, provocand contractii musculare si, implicit, creare de noi fibre musculare.

c

AVANTAJE MagnetiQ

 • Rezultate vizibile dupa primele proceduri
 • Modelarea corpului si construirea muschilor
 • Tonifiere musculara
 • Cresterea fortei si rezistentei musculare
 • Slabirea intensa si localizata
 • Accelerarea procesului de ardere a grasimilor
 • Tratarea zonelor cu probleme
 • Potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati
 • Tratarea diastazei abdominale si pierderea tonusului muscular dupa sarcina sau cresterea excesiva in greutate.
 • Tratament de scurta durata – 30 minute
 • Sigur, fara recuperare
 • Intensitate foarte mare

CONTRAINDICAȚII:

 • Musculare supramaximale determina descompunerea trigliceridelor in acizi grasi si glicerol si consumarea intensa a acestora.

Intrebari frecvente

Cat durează o ședință ?

O ședință durează 30 minute

Procedura este dureroasă ?

Procedura este nedureroasă și non-invaziva

Cate ședințe se recomandă ?

Vă invităm la o diagnoză gratuită pentru a stabili în funcție de nevoiile dvs nr de ședințe recomandate

Nu amânați frumusețea pentru mai târziu

Descoperă cum poți îmbunătăți aspectul tău într-un mod sigur și eficient

PROGRAM:

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00 Sâmbătă: 9:00 - 18:00 Duminică: închis

TELEFON:

0762425296

PROGRAMEAZA-TE